Tilbud!

UV-Steriliseringsapparat med UV-C teknologi

kr 279.00

-20%

Praktisk og kompakt UV-Steriliseringsapparat som er ideell for bruk under dolokk, søpelkasselokk, skuffer med mobil, nøkler, smykker, briller også videre. Behandlingstiden er kun 6 minutter og skrur seg av etter endt behandling eller om lokket åpnes.

Virker i 30 dager med 1 lading

Festes med medfølgende brakett / tape

Nullstill

Beskrivelse

UV-Steriliseringsapparat for mange bruksområder – desinfiserer med UV-C teknologi

Praktisk og kompakt UV-Steriliseringsapparat som er ideell for bruk under lokk. Bruk denne under dolokket, søppelkasselokket, skuffer med mye forskjellig innhold osv. Behandlingstiden er kun 6 minutter og apparatet skrur seg av etter endt behandling eller om lokket åpnes.

Designet på UV-Steriliseringsapparatet er enkelt slik at den skal passe inn alle steder i hjemmet. Full UV-C kraft i kampen mot virus og bakterier. Steriliseringsboksen steriliserer opptil 99.9% av bakterier med UV-lys.

Desinfiser tingene dine med steriliseringsboks

Det hjelper deg lite å desinfiserer hendene dine på vei inn i butikken, når du 5 sekunder senere plukker opp telefonen for å sjekke handlelisten. Vi har blitt flinke med håndhygienen, men hva med tingene våre?

Hver dag vil du i gjennomsnitt ta deg til ansiktet hele 23 ganger pr time, og du vil plukke opp din telefon nesten 100 ganger pr dag, og trykke på den dertil mange ganger. Det er med andre ord ekstremt nyttig også å få renset dine hverdagsting. Det kan være alt fra nøkler, visittkort, leker, mynter og sedler osv

UV-Steriliseringsapparat er lik den metoden som benyttes av sykehus verden over

I flere årtier har Ultra Violett UV lysstråling blitt bruk til å desinfisere medisinsk utstyr ved sykehus over hele verden. Metoden er en av de mest anerkjente måtene å drepe smittsomme mikroorganismer på. I lys av den globale pandemien vil en mer utbredt bruk av UV-sterilisering for å drepe bakterier, hjelpe oss å gjøre hverdagen tryggere. Hygiene er satt på den globale agenda, og oppfattelsen av hygiene er utvidet til mer enn håndhygiene. Gjør hverdagen enda tryggere med din egen UV-C steriliseringsapparat.

Hva gjør egentlig UV-Steriliseringsapparatet, og hva menes med desinfisering?

Den høy-energiske strålingen angriper bakteriene og ødelegger cellen slik at det ikke kan reprodusere seg videre. Flatene blir med andre ord sterile og 100% rene. Prosessen er pålitelig og kjemikaliefri.

Ønsker du å lese mer om UV lys og effektene ved dette. Se her FFI UV LYS

Annen informasjon

Spesifikasjoner:
Størrelse utside: 92x92x25 mm
UV Effekt: 2W
USB Ladeplugg: DC5V/2A
Behandlingstid: 6 min
Bølgelengde: 253,7nm

leveres med feste og dobbeltsidig tape ( ingen hull er nødvendig )

Virker i 30 dager med en lading

 

Se de andre produktene her

Tilleggsinformasjon

Vekt1 kg
Dimensjoner20 × 20 × 10 cm
Farger

Hvit, Oransje, Sort

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “UV-Steriliseringsapparat med UV-C teknologi”