Tilbud!

Steriliseringsboks med UV-C teknologi

kr 319.00

-20%

Praktisk og kompakt steriliseringsboks som er ideell for mobil, nøkler, smykker, briller også videre. Behandlingstiden er kun 6 minutter og skrur seg av etter endt behandling eller om lokket åpnes. Boksens behandlings areal er 21.3 x 14,1 cm stort.

Beskrivelse

Steriliseringsboks for små apparater – desinfiserer med UV-C teknologi

Praktisk og kompakt steriliseringsboks som er ideell for mobil, nøkler, smykker, briller også videre. Behandlingstiden er kun 6 minutter og skrur seg av etter endt behandling eller om lokket åpnes. Boksens behandlings areal er 21.3 x 14,1 cm stort.

Designet på steriliseringsboksen er enkelt slik at den skal passe inn alle steder i hjemmet. Full UV-C kraft i kampen mot virus og bakterier. Steriliseringsboksen steriliserer opptil 99.9% av bakterier med UV-lys.

Desinfiser tingene dine med steriliseringsboks

Det hjelper deg lite å desinfiserer hendene dine på vei inn i butikken, når du 5 sekunder senere plukker opp telefonen for å sjekke handlelisten. Vi har blitt flinke med håndhygienen, men hva med tingene våre?

Hver dag vil du i gjennomsnitt ta deg til ansiktet hele 23 ganger pr time, og du vil plukke opp din telefon nesten 100 ganger pr dag, og trykke på den dertil mange ganger. Det er med andre ord ekstremt nyttig også å få renset dine hverdagsting.

Steriliseringsboks er lik den metoden som benyttes av sykehus verden over

I flere årtier har Ultra Violett UV lysstråling blitt bruk til å desinfisere medisinsk utstyr ved sykehus over hele verden. Metoden er en av de mest anerkjente måtene å drepe smittsomme mikroorganismer på. I lys av den globale pandemien vil en mer utbredt bruk av UV-sterilisering for å drepe bakterier, hjelpe oss å gjøre hverdagen tryggere. Hygiene er satt på den globale agenda, og oppfattelsen av hygiene er utvidet til mer enn håndhygiene. Gjør hverdagen enda tryggere med din egen UV-C boks.

Hva gjør egentlig steriliseringsboksen, og hva menes med desinfisering?

Den høy-energiske strålingen angriper bakteriene og ødelegger cellen slik at det ikke kan reprodusere seg videre. Flatene blir med andre ord sterile og 100% rene. UV-C stråler er så effektive og kraftfulle at boksen har innebygget sikkerhets-funksjon som stopper prosessen når boksen blir åpnet. Prosessen er pålitelig og kjemikaliefri.

Annen informasjon

Spesifikasjoner:
Størrelse innside: 213x141x21 mm
Størrelse utside: 234x162x43 mm
UV Effekt: 2W
USB Ladeplugg: DC5V/2A
Behandlingstid: 5 min
Bølgelengde: 253,7nm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Steriliseringsboks med UV-C teknologi”