Tilbud!

Pakkeløsning : 2 CWA godkjente sorte munnbind u/ventil med 10 filter og 1x AntiVir 250ml inkludert

kr 199.00

-44%
  • Vaskbart og gjenbrukbart
  • 3 lag 100% bomull
  • Testet av FFI: 98,26% filtreringevne
  • 12 stk. 5-lags filter med medfølger (ord. 2)
  • Antivir 250ml. Uten alkohol

Husk å bestille ekstra filtre, klikk her!

Beskrivelse

Vaskbart munnbind for voksne – med 10 ekstra filter (Verdi 199,-)

 

Munnbindet passer for voksne og ungdom (passer fra ca. 9 år og oppover).
Skal ikke brukes av barn under 3 år.

Munnbindet er testet ved FFI (Link:Forsvarets forskningsinstitutt) og oppfyller kravene i henhold til SN-CWA 17553:2020 med en filtreringsevne på 98.26%

Munnbindet har 3 lag av 100% bomull av ypperste kvalitet (tett med høy fltreringsevne og fukttransporterende evner). Solide ørestropper som kan justeres sørger for at munnbindet sitter godt. Innsydd bøybar nesebøyle sørger for perfekt passform, slik at munnbindet sitter tett over nesen.

Det er solide sømmer som ikke går opp i vask. Munnbindet er sømfri over nese og munn.

Vår produsent leverer samme type munnbind til Australske helsemyndigheter, en rekke stater i USA og utallige bedrifter og foreninger verden over. Dette er munnbind av høyeste kvalitet.

 

Inkludert ANTIVIR 250ML – VIPPEKORK

Fjerner 99,999% bakterier og kappekledde virus på ett minutt (inkl. Coronavirus) og alle virus (inkl. omgangssykevirus) på 2 minutter. Produktet har ingen faremerker – hverken helse, miljø eller sikkerhet.

  • Ikke farlig å få i munn eller øyne
  • Svir ikke i sår og sprukken hud
  • Tar Coronaviruset på 15 sekunder
  • Produsert og patentert i Norge
  • Brukes i norsk helsesektor

OBS:

Ser du etter munnbind er det viktig at munnbindene IKKE er produsert i polyester, spandex, lycra etc. Slike munnbind fås ofte kjøpt rimelig fra utlandet, eller fra useriøse nettbutikker i Norge. Slike munnbind øker smittefaren ved at store dråper slipper gjennom munnbindet og spres utover i mindre dråper. Har ikke munnbindet en lomme for innlegg av filter er dette også et sikkert kjennetegn på at munnbindet ikke er produsert med tanke på smittevern – men snarere som et moteplagg. Stoff av bomull av høyeste kvalitet fås ikke rimelig, så er prisen svært lav, er sannsynligvis kvaliteten også svært dårlig.

Vaskes på 60 grader under vannkranen med såpe og vann (eller i maskin i vaskepose for delikate plagg). Ikke bruk munnbindet dersom du ser at det er skadet. Bytt filter ved vask.

Det følger med 2 karbonfiltre. Ved bruk av filter har munnbindet hele 8 lag med filtrering. Selve munnbindet har 3 lag høykvalitets bomull, filteret har 5 lag med avansert filtrering, inkludert et lag med aktivert karbon. Filteret er klassifisert som PM2.5, som er innenfor standardkravet. Hvert filter holder til ca. én dags bruk.

Husk å bestille ekstra filtre!

Våre gjenbrukbare munnbind er ikke medisinske produkter eller å anse som personlig verneutstyr. Et tøy-munnbind kan beskytte mot dråpesmitte, og kan bidra til å beskytte både deg selv og de andre rundt deg. For høyest mulig beskyttelse anbefales sterkt å bruke et innleggbart karbonfilter.

Husk at et ikke-medisinsk munnbind ikke kan erstatte bruk der kirurgiske munnbind (FFP2) eller personlig verneutstyr er påkrevd (i henhold til EU-direktivet 93/42/ECC samt EU-regulering 2016/425).

Bruk av munnbind i offentligheten må ikke anses som en erstatning for sosial distandering eller god håndhygiene!

Tilleggsinformasjon

Vekt0.3 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pakkeløsning : 2 CWA godkjente sorte munnbind u/ventil med 10 filter og 1x AntiVir 250ml inkludert”