Purezone antibakteriell beskyttende folie (Metervare)

kr 650.00kr 21,000.00

Antibakteriell overflate reduserer risikoen for smitte blant de besøkende, ansatte eller kunder. I tillegg betyr mindre smitte og færre sykedager.

PureZone er testet mot Koronaviruset. Les pressemeldingen her

Nullstill

Beskrivelse

Antibakteriell folie gir en bakteriedrepende overflate

Antibakteriell folie reduserer risikoen for smitte blant de besøkende, ansatte eller kunder. I tillegg betyr mindre smitte og færre sykedager. Virushjelpen.no tilbyr en spesiallaget film fra velkjente Hexis som heter PureZone. Med denne filmen reduserer man spredningen av virus og bakterier uten at det går på bekostning av overflaten som finnes i dag.

Naturlig måte å redusere smitte på

Det oppstår ca. 3 millioner infeksjoner hvert eneste år i Europa. Dette resulterer i ca 37.000 dødsfall, og rundt 16 millioner ekstra sykehusdager og utgør store utgifter for helsevesenet.

PURE ZONE ® er et klart laminat med antibakteriell overflate av høy kvalitet, som gir effektiv og langvarig beskyttelse fra 99,9% av bakteriene. Filmen kan legges direkte på overflaten eller legger på toppen av digitalt trykk. Den kan brukes på alle steder med høye sanitære krav eller områder med mye berøring.

PURE ZONE ® antibakteriell film kan brukes på sykehus, helseinstitusjoner, legekontorer, tannlegekontorer, treningssentre, skoler, restauranter, banker og mange andre steder der det er nødvendig for å opprettholde et rent anlegg. PURE ZONE ® legger til det ekstra beskyttelseslaget alle ser etter akkurat nå i disse enestående tider.

PureZone® antibakteriell folie anbefales å bruke på disse stedene

Sykehus og klinikker, Kontorer og offentlige venteverelser, Skoler og barnehager, Treningssentre og Gym, Offentlige steder, Kollektivtransport, Restauranter og barer, Detaljhandel og salonger, Matvarebutikker.

Se mer i katalogen hos Hexis her

Tilleggsinformasjon

VektI/A
DimensjonerI/A
Lengde

1 meter, 10 meter, 25 meter, 5 meter, 50 meter

Overflate

Blank, Matt

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Purezone antibakteriell beskyttende folie (Metervare)”