På salg!

Copper Inside – Munnbind – kobbermunnbind – 5 PK

kr 845.00 kr 699.00 INKL.mva

-17%
  • Gjenbrukbart
  • Antiviralt
  • Mykt og behagelig
  • 4 stk Kobber Munnbind
  • 99,9% Virusavvisende

 

Beskrivelse

 5 stk. Gjenbrukbart kobber Munnbind for voksne og ungdom med  antiviral beskyttelse.

 

Som vist på Tv2, les mer på tv2.no klikk her!

Stoffet er ellers identisk med et «standard» kirurgisk munnbind og gir all nødvendig beskyttelse i henhold til amerikanske- og EU-forskrifter (IIR / EN14683). Munnbindet er sterilt, luktfritt og glatt å bruke. Kobber-munnbindet ble testet og godkjent for markedsføring i EU – april 2020 og bestod av en streng testprosess av det tyske laboratoriet TÜV SÜD. Mens kobber kan tilsettes tekstil- og vevde klær, oppfyller resultatproduktene ikke de anbefalte filtreringsretningslinjene som EN14683, og de er i hovedsak plagg og gir ikke nødvendige sikkerhets- og effektivitetsstandarder. Kobberets antivirale egenskaper avtar ikke over tid. Så så lenge munnbindet er fysisk intakt (ingen hull) gir den antiviral beskyttelse uten behov for sterilisering. Munnbindet steriliserer seg selv ved hjelp av kobberkraften.

 

Klassifisering: Type IIR, klasse 1 TUV: 721653396-10
CE-standard: EN14683:2019+AC:2019 etter direktiv 93/42/EEC om medisinsk ustyr

 

 

Slik er munnbindet laget:

Selve munnbindet er laget av tre lag.

  • Det ytre laget forhindrer dråper i å komme inn og rommer mikroskopiske kobberoksid-polymerer.
  • Midtlaget feller små partikler som kan passere gjennom det ytre laget. Det forhindrer også strømmen av partikler utover.
  • Det indre laget ligger nær nese og munn, og ble designet for å absorbere fuktighet. Det inneholder i tillegg kobberoksid-polymerer for å sikre at ingen virus kan overleve.

Nøkkelegenskaper / Fordeler

 

✔ Type IIR
 99,9% virusavvisende
✔ Mykt og behagelig munnbind
✔ Produsert med norsk kobber og er aktivt
gjennom hele levetiden

✔ CE-sertifisert (IIR, EN14683)
 Reduser risikoen for selvinfisering fra
munnbindoverflaten

✔ Kobberpartiklene i Copper Inside eliminerer
alle virusangrep så lenge den er i bruk

 Spar miljøet: vanlige munnbind resirkuleres
IKKE

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg bruke samme munnbind flere dager i strekk? Kobberoksidpartiklene i Copper Inside er aktive så lenge munnbindet er intakt. Deres evne til å avvise virus synker ikke betydelig over tid. Hvert land har imidlertid sine egne regler med hensyn til bruk av medisinsk utstyr, inkludert dette munnbindet, spesielt i tider med en global pandemi. Noen land anbefaler å gjenbruke munnbind, mens andre ikke anbefaler dette. Copper Inside kategoriseres som restavfall. Ta kontakt med lokale folkehelsemyndigheter i tvilstilfeller.

Er det trygt å bruke munnbindet? Ja, Copper Inside munnbindet overholder en rekke europeiske standarder, som omhandler sikkerhetsspørsmål som: EN ISO 14971: 2012 | EN 62366-1: 2015 | ISO 10993-1: 2018 | ISO 10993-5: 2009 | ISO 10993-10: 2010

Hvem sertifiserer munnbindet? Copper Inside munnbindet bestod alle nødvendige regulatoriske tester og ble undersøkt av det tyske firmaet TUV SUD. Produktet er CE-sertifisert: EN 14683:2019+AC:2019. Dokumentasjon vil bli gitt ved forespørsel.

Er kobber skadelig for huden? Nei, tvert om! Det er god dokumentasjon på at den mengde kobberoksid som munnbindet inneholder er godt innenfor sikkerhetsmarginene. Det er også godt dokumentert at kobber styrker huden.

Jeg sliter med uren hud og akne når jeg bruker vanlige munnbind, vil jeg få det samme problemet med Copper Inside munnbind? Copper Inside munnbindet sørger for at du ikke får disse problemene. Kobberet vil avvise bakterier og derfor sørge for at huden din alltid er like fin. Vanlige munnbind skaper et nytt fenomen som kalles «Maskne», det betyr «maske pluss akne».

Påvirkes munnbindet negativt av svette, spytt eller fuktighet? Ikke i det hele tatt. Fuktighet, svette eller spytt reduserer ikke munnbindets ytelse. Enda bedre, det krever ikke noe spesielt vedlikeholdsarbeid (f.eks. sterilisering, vask osv.). Funksjonene forringes ikke hvis munnbindet er vått.

Hvis jeg bruker hudkrem, leppestift eller sminke, vil det påvirke munnbindet negativt? Nei, effekten av kobberet i Copper Inside påvirkes ikke av sminke eller hudkrem.

Hvordan rengjøres munnbindet? Munnbindet trenger ikke å rengjøres eller vaskes og beholder egenskapene selv når det er skittent. Men hvis du ønsker å rengjøre lette flekker (dvs. sminke ol.) fra maskeoverflaten må du bruke en varm, fuktig klut eller svamp med lett trykk på overflaten til munnbindet og la det tørke i minst 30 minutter.

Hvordan føles det å bruke munnbindet? Perfekt. Akkurat det samme som ethveret annet sterilt kirurgisk munnbind av profesjonell karakter du ser på sykehus. Dette er et produkt som er designet for å gi utmerket medisinsk beskyttelse og samtidig fremmer brukervennlighet.

Bruk av munnbind i offentligheten må ikke anses som en erstatning for sosial distandering eller god håndhygiene!

Se vårt utvalg av andre munnbind her

 

Tilleggsinformasjon

Vekt0.5 kg
Munnbind sort

1

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Copper Inside – Munnbind – kobbermunnbind – 5 PK”